top of page

OVER MIJ

Janneke Weijers

Met veel plezier en passie

"Van teamleider in de detailhandel, verpleegkundige in de zorg, naar de leukste baan ontdekken bij een entertainment bureau en dat nu onder mijn eigen naam".

Hi, ik ben Janneke, 32 jaar en ik woon in het gezellige Brabantse dorp Valkenswaard.

Na in verschillende branches gewerkt te hebben, vond ik het werken bij een entertainment bureau en tevens als P.A. van een dj zo ontzettend leuk dat ik eind 2022 besloot om in het diepe te springen; mensen blij maken onder mijn eigen naam. 

​Mijn eigen entertainment bureau waar we samen met fantastische muzikanten voor de meest mooie evenementen mogen zorgen. 

 

Iets waar ik heel blij van word. 

Iets vieren betekent ook gelijk bezig zijn met iets positiefs, want of nu die sfeermaker van een troubadour bij een dame komt die 80 wordt of dat het een groots festival is met naamsbekendheid artiesten, het advies mogen doen voor die perfecte match is iedere keer weer waar ik die positieve glimlach van hiernaast van krijg :). 

Daarnaast word ik ook erg enthousiast van de fijne samenwerkingen met locaties, muzikanten en andere bureaus. Samen verbinden zorgt ervoor dat ik me betrokken voel bij alles wat er gebeurt en dat de energie overal gaat stromen waar ik veel plezier uit haal.

Dankbaar dat ik dit mag ervaren want zonder jou zou La Luna niet schijnen! 

Wil je meer weten over La Luna dan vertel ik je daar graag alles over tijdens een kop thee en zie ik met veel plezier uit naar jouw reactie.  
 

Janneke Weijers

La Luna Entertainment bureau

La Luna

‘'La Luna Entertainment Bureau’’ 

Hoe is deze naam tot stand gekomen?

''Een naam? Help!'' Dat is het eerste wat ik dacht toen het idee ontstond van een eigen onderneming. Hoe ga ik een naam vinden die voldoet aan alle criteria van wat Google schrijft maar al gauw werd die conclusie; niet!

Ik besloot om los te laten van wat 'hoort' en dacht aan de naam 'La Luna'. Ik besefte me dat ik graag mensen blij maak dus ging terug naar de oorsprong. Vroeger danste ik op de 'Lollipop song' of 'Vlieg met me mee' bij de leukste dansschool van Valkenswaard, genaamd 'La Luna'. 

Daarnaast is La Luna de Italiaanse naam voor de maan en ga ik graag op reis naar Italië. De maan staat symbolisch voor dromen, intuïtie, sensualiteit, vrouwelijke kracht en vruchtbaarheid dus dit voelde als dé perfecte match.   

 

Wat vind jij van onze naam? 

 

La Luna Entertainment Bureau
bottom of page