top of page

ENTERTAINMENT

Entertainment

De juiste sfeer en artiest voor elk evenement

Met oog voor detail organiseren we voor jou de muziek tijdens de meest romantische ceremonie, een spetterend bedrijfsfeest, een knallend verjaardagsfeest, zomers festival of ander evenement in binnen en buitenland. 

Bij La Luna draait het om, kwaliteit, persoonlijk advies, enthousiasme & energie.

Samen met onze live artiesten hebben wij maar één doel; ervoor zorgen dat ieder evenement een échte beleving wordt die je niet meer vergeet! 

 

We hebben een ruim portfolio aan muzikanten. Van naamsbekendheid tot lokaal, van Jazz tot Pop, voor iedere sfeer weten we de juiste muzikant te bieden. We werken niet met foto's van al onze artiesten op de website. 

We vinden het belangrijk om te luisteren naar jouw wens en verhaal zodat we met onze ervaring een passend advies kunnen geven. Op die manier ontstaat er een perfecte match tussen jou en de artiest waar de juiste energie in samen komt. 

Ons portfolio houden we dynamisch door iedere week contact te hebben met nieuwe artiesten. We blijven graag in beweging om te zorgen voor verrassende acts!

 

Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan gerust eens contact met ons op en we vertellen je graag meer. 
 


 

La Luna Entertainment Bureau
La Luna Entertainment Bureau
Entertainment

Techniek

Techniek is iets wat gauw onderschat wordt. Echter is techniek één van de belangrijkste factoren tijdens een evenement. 

Techniek draagt bij aan een totaal beleving waar een technicus een belangrijke rol in heeft. 

De geluidstechnicus is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het geluid tijdens een live act. Wanneer het geluid  niet goed ingeregeld is, is het helaas niet mogelijk om de live act tot zijn recht te laten komen. Tevens heeft een technicus kennis van de Nederlandse regelgeving waarin de 'Convenant Preventie Gehoordschade' is opgenomen wat we absoluut serieus nemen. 

 

Ook zorgt de geluidstechnicus ervoor dat de artiest de juiste feedback krijgt. Wanneer een artiest optreedt, zou hij/zij op het podium alleen maar de reflecties van het zaalgeluid en het publiek horen. Om er toch voor te zorgen dat de artiest zichzelf goed terughoort, zijn er monitors op het podium nodig. Wanneer de artiest zichzelf goed hoort kan dit geluid via de juiste boxen overgebracht worden naar de ruimte wat zorgt voor een fantastische belevenis

La Luna zorgt er uiteraard voor dat een goede geluidstechnicus aanwezig is op jullie evenement.

 

En wist je dat voor een nog grootser effect je ook lasers, vuurfonteinen en nog veel meer kan inzetten om tot een fantastische totaalbeleving te komen.

Wij helpen je graag bij een passend advies.

Wil je nu meer weten over het belang van techniek? Lees dan verder op onze socials. 

La Luna Entertainment Bureau
bottom of page